UUSI KEVÄT! Suomen Turvatiedon Valtakunnalliset Akuuttihoitopäivät herää koronahorroksestaan. Ensimmäisenä se marssii maistraattiin ja hankkii itselleen uuden nimen. Tämä siksi, että ”Akuuttihoitopäiviä” järjestetään nykyään jokaisessa niemessä ja notkelmassa. Keksi sinä legendaariselle tapahtumalle uusi nimi!

Suomen Turvatiedon emoyhtiö Carevision Oy järjestää nimikilpailun. Yli kymmenen vuottaa vanha Valtakunnalliset Akuuttihoitopäivät -tapahtuma ansaitsee uuden nimen, sillä saman nimisiä tapahtumia pidetään jo niin paljon, että ensihoitaja ei enää kohta tiedä, mille päiville se on menossa.

Carevisionin myyntijohtaja Sami Latosaari sanoo, että ensihoitoyleisö tarvitsee itseään kunnioittavan ja laadukkaan tapahtuman, joka ei ratsasta kilpailijan nimellä, vaan vertailun kestävällä ja puoleensa vetävällä sisällöllään. Sitä vanha tapahtuma on ollut aina. ”Kaikki tapahtumissamme Seinäjoella, Itämerellä, Tallinnassa ja Hämeenlinnassa vierailleet muistavat luentomme, työpajamme ja iltajuhlamme. Pysytään samoilla raiteilla, mutta parannetaan junaa.”

Uusi tapahtuma järjestetään 20.-21.5.2022 Hämeenlinnan Verkatehtaalla. ”Meidän pitäisi alkaa mainostaa tapahtumaa, mutta siltä puuttuu nimi. Ehdota sinä uutta nimeä. Nimeksi päätyneen ehdotuksen tekijä pääsee kutsuvieraaksemme tapahtumaan”, Latosaari sanoo.

Ehdota ensihoitoalan ykköstapahtumalle nimeä 7.11.2022 kello 12.00 mennessä.

Lähetä ehdotuksesi ja yhteystietosi sähköpostiin info@cvn.fi  Otsikoi sähköpostisi seuraavasti: NIMIKILPAILU.

Carevision oy valitsee ehdotuksista kolme parasta. Voittajalle on luvassa kutsuvieraslippu itse nimeämäänsä tapahtumaan. Kaksi muuta palkintosijalle yltänyttä saa tavarapalkinnon.

Mikäli useampi henkilö on ehdottanut samaa nimeä, joka yltää palkintosijoille, palkinnon saajan ratkaisee arpa.