Tilaa tuotteitamme tuoteluettelon lopussa olevalla kaavakkeella tai lähettämällä tilauksen sähköpostilla osoitteeseen tilaukset@ensihoidontiedotus.fi. Kirjojen hintoihin lisätään toimituskulut 5€/1 kirja tai 10€/2 kirjaa tai enemmän. Ilmoittamamme painotuotteiden hinnat sisältävät alv:n 10%. Toimitamme tuotteet postiennakolla.

ENSIHOIDON TASKUOPAS on loppuunmyyty.
Uuden painoksen teosta ei ole tehty päätöstä.

Ruukki on ensihoito- ja pelastustoimintaan liittyvä romaani.

RUUKKI. Ensihoitaja Edvin Moukarin ja hänen työyhteisönsä kiemuraiset suhteet huimine keikkoineen ja sattumuksineen ulottuvat yllättäen aina valtakunnan politiikan huipulle asti. Kiviä käännetään niin Kellokosken Ruukissa kuin Valtioneuvoston linnassakin. ”Vyyhdin purkaminen pitää lukijan otteessaan. Lukukokemusta voi verrata tulipalon sammuttamiseen suoralla kolmen tuuman suihkulla tai verenpaineen korjaamiseen laimentamattomalla adrenaliinilla. Lopulta asiat ovat järjestyksessä kuin hälytystä odottavat hoitovälineet repussaan tai paloletkut kehikoissaan.” Ruukki-romaani on 313-sivuinen pokkarikirja. Hinta 20€.

LÄÄKÄRI NIMELTÄ KALMA. Ensihoitolääkäri Ari ”Kalma” Kinnunen tuli ambulanssihenkilöstölle tutuksi kehittäjänä, opettajana ja vahvana persoonana. 1980-luvulla hän työskenteli Helsingin vastaavana ambulanssilääkärinä. 1990-luvulla hän oli käynnistämässä Suomen ensimmäistä lääkärihelikopteria, Medi-Heli. Muistellessaan uraansa Kinnunen vie lukijan mukanaan ensihoidon kehitysvaiheisiin ja keikoille niin ambulanssin kuin helikopterinkin kyydissä. Toimintaa Kaakkois-Aasian tsunamissa (2004) Kinnunen muistelee Harri Bäckmanin ja Juri Forsbomin kanssa. Pehmeäkantinen pokkarikirja. 110 sivua. Ovh 27,50€.

PASKAHOUSU on romaani ensihoidosta. Se pureutuu ambulanssi- ja potilastyön kautta johtajuuteen. Koskaan ei voi tietää, mitä seuraava keikka tuo eteen, toisaalta koskaan ei voi tietää, mitä työyhteisö toisilleen keksii. Huumori on osa työtä ja työssä jaksamista, mutta kaikkea ei voi kuitata huumorilla. Jossain menee raja. Kuvitteellinen tarina sijoittuu oikealle Järvenpään paloasemalle. Kirjoittaja on Marko Partanen. Pokkarissa on 225 sivua. Hinta 10€. Kirja ilmestyi joulukuussa 2015

IKKUNANSÄRKIJÄ on Marko Partasen palomiesromaani, jossa kolme päähenkilöä joutuu savusukellustehtävällä tiukkaan tilanteeseen. He selviytyvät täpärästi, mutta epäilykset kolmikkoa vastaan nousevat. Päähenkilöt löytävät tilanteeseen kukin oman selviämistapansa. Hinta 10€.

Palava Halu -pokkarikirjassa tapahtumat sijoittuvat Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselle, Vantaan ja Järvenpään kaupunkeihin. Romaanissa on dekkarimaista vivahdetta, kun pelastuslaitosta vastaan tehdään tihutöiden sarja. Kirjoittaja Marko Partanen on palomies-sairaankuljettaja. Hinta 10€.

ENSIHOIDON TASKUOPAS on loppuunmyyty.
Uuden painoksen teosta ei ole tehty päätöstä.

Tee tilauksesi tällä kaavakkeella